Winnaars Winactie Wijchen centrum 2024

Winactie 2024 centrum Wijchen - bekendmaking winnaar - Wijchen=

Winnaars Winactie Wijchen centrum 2024

22-03-2024

Vier weken lang – van donderdag 22 februari t/m donderdag 21 maart – is er een winactie geweest in Wijchen centrum! Bij elke besteding van €10,- ontving je een lootje die gedeponeerd konden worden in de blauwe tonnen in het centrum, dus hoe vaker je winkelt, hoe meer kansen je had om te winnen!

In deze 4 weken hebben 8 mensen een Wijchen= cadeaukaart t.w.v. € 50,- euro gewonnen en zijn er 4 mensen die een Wijchen= Cadeaukaart t.w.v. € 100,- hebben gewonnen + ieder een eigen goodiebag met van alles leuks uit verschillende straten.

De winnaars van 2024 zijn:

Eerste winactie Touwslagersbaan + de Markt
2x Wijchen= cadeaukaart t.w.v. € 50,- zijn gewonnen door Ton Janssen en Wil Liefkens. De winnaar van € 100,- + Goodiebag is gewonnen door Lenthe van der Rijt.

Tweede winactie Gehele Spoorstraat
2x Wijchen= cadeaukaart t.w.v. € 50,- zijn gewonnen door Nanda Visser en José Kersten. De winnaar van € 100,- + Goodiebag is gewonnen door Rikie van Heumen.

Derde Winactie Burchtstraat/Oude Klapstraat/ Sterreboschweg /  Kasteellaan
2x Wijchen= cadeaukaart t.w.v. € 50,- zijn gewonnen door Inge Palmen en Connie v Beelen. De winnaar van € 100,- + Goodiebag is gewonnen door Roos Hulsen.

Vierde Winactie Marktpromenade + Europaplein + Marktpad 
2x Wijchen= cadeaukaart t.w.v. € 50,- zijn gewonnen door Mw. Hendriks – Verbeeten en Heidi Lieffering. De winnaar van € 100,- + Goodiebag is gewonnen door Marcia Gerrits.

Namens Wijchen= en alle deelnemende ondernemers, Gefeliciteerd! Alle winnaars zijn direct gebeld en is er bekend gemaakt dat ze hebben gewonnen! Wat was het mooi om deze reacties te horen! Één winnaar zei: ”Hoe leuk! Het was een super leuk dag in het centrum met een vriendin, tijdens het shoppen een lootje in de ton gedaan. En dan winnen! Dit toch echt de kers op de taart!” Wij kunnen niet wachten om volgende jaar weer 12 winnaars bekend te maken…