Blije Dries

Blije Dries

Speeltuin de Blije Dries in Wijchen - Wijchen=

Tussen de bossen de speeltuin de Blije Dries, een buitenspeeltuin voor kinderen t/m groep 8.  Voor de kleintjes is er ’t Blije Drieske,  een afgesloten dreumes/peuterpark. Hier spelen de allerkleinsten in een veilige omgeving. Ondertussen kunnen de grotere kinderen zich uitleven de uitdagende toestellen. Bekijk het overzicht van de speeltoestellen.

Midgetgolfbaan

De Blije Dries heeft een geheel vernieuwde midgetgolfbaan. Het Adventure Midgetgolf-park is uitdagend voor alle leeftijden! In de Chill-zone kun je Air-hockeyen, tafelvoetballen en er is óók goede Wifi! Lekker chillen dus!

Zwemmen

Het overzichtelijke kinderbad van de Blije Dries is de ideale plek om af te koelen. Fonteinen, glijbanen en verschillende diepteniveaus maken het bad geschikt voor alle leeftijden. De diepteniveaus variëren tussen 0.40 en 0.70 cm. Rondom het zwembad is een grote ligweide met zowel zon- als schaduwplekken.

Restaurant

‘Bij Dries’ is het vernieuwde restaurant met groot terras. Vanaf hier is de speeltuin goed te overzien. Op het terras en in de Eetkamer kun je genieten van een uitgebreide menukaart. Parkeren is gratis bij de Blije Dries, dus blijf zolang je wil!

OPENINGSTIJDEN

Bekijk de openingstijden op de website van de Blije Dries.

PRIJZEN

  • Entree kinderen tot 1 jaar: gratis
  • Entree van 1 t/m 99 jaar: €4,95
  • Strippenkaart: 11x entree: €49,50
  • Midgetgolf: €3,50**

*Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.
**Borg €0,50 krijgt men terug na inleveren stick/bal

Bekijk meer:

Hier vind je ons: