Boerderij de Eikenhorst

Theehuis & boerenspelen ‘De Eikenhorst’

Theehuis en boerenspelen De Eikenhorst - Fotograaf Dick Vogelzang - Wijchen=

Ervaar boerderij De Eikenhorst, een eeuwenoude boerderij op Alverna, gelegen aan het Wijchens Ven. Op onze boerderij met ongeveer 100 melkkoeien en bijbehorend jongvee, ontpopt deze historische plek zich sinds juni 2014 ook tot dé bestemming om BOERgondisch te genieten.

Ontspan na een heerlijke wandeling of fietstocht in ons theehuis en geniet van het prachtige uitzicht vanaf ons terras over het Wijchens Ven. Of u nu geniet van een kop koffie met huisgemaakt gebak of van één van onze lunchgerechten, BOERgondisch genieten dus. 

Daarnaast bieden wij ook de gelegenheid voor het organiseren van familie-uitjes, bruiloften, bedrijfsbijeenkomsten en teambuilding-evenementen.

Werken aan teambuilding, een gezellige familiedag of met vrienden een keer iets anders doen? Bij Boerderij de Eikenhorst kun je terecht voor activiteiten met een agrarisch tintje, zoals; ‘Agrolympics’, sportieve spellen met een knipoog naar het dagelijkse werk op een melkveebedrijf.

Wilt u een bezoekje brengen aan De Eikenhorst? Gezellig, u bent van harte welkom! U kunt altijd zo binnenlopen. Wel nemen wij maar een beperkt aantal reserveringen aan per dag, zodat er plek is voor spontaan bezoek. Komt u met een grotere groep voor een bak koffie? Dit horen wij graag van tevoren.

Boerderij De Eikenhorst is een heerlijke plek waar geschiedenis en gastvrijheid samenkomen.

OPENINGSTIJDEN

  • Ma. t/m vr. 10.00 – 17.00
  • Za. + zo. 9.00 – 17.00

*Bij slechte weersomstandigheden kan er afgeweken worden van de openingstijden.

RESERVEREN

Er is een beperkte mogelijkheid om te reserveren voor Boerenlunches of High Tea.

Heb je interesse in een familiedag, teamuitje of andere bijeenkomst? Dan kun je een reservering doen via email of telefoon.

PRIJZEN

High tea: vanaf 2 personen, € 29.95 p.p. Bekijk voor de prijzen van de Boerenlunch hier de menukaart.

*Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Bekijk meer:

Hier vind je ons: