Boerderij de Eikenhorst

Theehuis & boerenspelen ‘De Eikenhorst’

Theehuis en boerenspelen De Eikenhorst - Fotograaf Dick Vogelzang - Wijchen=

Boerderij de Eikenhorst ligt gelegen aan het prachtige Wijchens Ven, op de rand van Wijchen / Nijmegen. Naast dat Boerderij de Eikenhorst ongeveer 95 melkkoeien houdt, kunnen jong en oud hier genieten van een heerlijk kopje koffie met huisgemaakt gebak, lunch of high tea (na 14.00 uur), op een omvangrijk terras, met voldoende speelgelegenheid voor kinderen.

Teamuitje

Werken aan teambuilding, een gezellige familiedag of met vrienden een keer iets anders doen? Bij Boerderij de Eikenhorst kun je terecht voor activiteiten met een agrarisch tintje, zoals; ‘Agrolympics’ (sportieve spellen met een knipoog naar het dagelijkse werk op een melkveebedrijf), ‘Boerenzeskamp’, ‘Klompsmieten’, ‘Pyramide bouwen’, ‘Boerenbowlen’, ‘Boerenquizz’, ‘Boerenlunch’, een huifkartocht door de omgeving en een rondleiding op de boerderij. 

OPENINGSTIJDEN

  • Ma. t/m vr. 10.00 – 17.00
  • Za. + zo. 9.00 – 17.00

*Bij slechte weersomstandigheden kan er afgeweken worden van de openingstijden.

RESERVEREN

Er is een beperkte mogelijkheid om te reserveren voor Boerenlunches of High Tea. Voor spontaan terras bezoek is reserveren niet mogelijk.

Heb je interesse in een familiedag, teamuitje of andere bijeenkomst? Dan kun je een reservering doen via het reserveringsformulier.

PRIJZEN

High tea: vanaf 2 personen, € 24.95 p.p. Bekijk voor de prijzen van de Boerenlunch hier de menukaart.

*Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Bekijk meer:

Hier vind je ons: