Bioscoop Cinema Roma

Bioscoop Cinema Roma

Bioscoop Cinema Roma Wijchen - Fotograaf Jolanda van de Logt - Wijchen=

Bij Cinema Roma kunnen gasten rekenen op persoonlijke aandacht. Deze benadering wordt wellicht eerder tijdens een luxe cruise verwacht dan in een bioscoop. Na het plaatsnemen in de ruime fauteuils in de zaal, wordt men persoonlijk welkom geheten. Tijdens de voorstelling kan er met één druk op de serviceknop, of online, een hapje en een drankje besteld worden van de uitgebreide menukaart. De bestelling wordt vervolgens bij je plaats geserveerd. Hierdoor zijn de pauzes tijdens de voorstellingen overbodig.

Stijlvolle inrichting

De inrichting, die met veel zorg is samengesteld door een gerenomeerde architect, ademt een luxueuze sfeer en straalt een rust uit die past bij een ontspannen avond of middag uit. Gasten nemen in de zaal plaats op ruime fauteuils of zogenaamde “love seats”. Dit zijn comfortabele tweezits bankjes zonder armleuning in het midden. Verder is er een tafeltje en de verlichting wordt tijdens de voorstelling gedimd.

Gasten hebben de keuze om plaats te nemen in de zaal of op het balkon. Op de balkons is het aantal royale fauteuils beperkt gehouden om de exclusiviteit te waarborgen. Voor en na de voorstelling kunnen balkongasten genieten van een hapje en een drankje in de sfeervolle Club Lounge, waar net als op de balkons de menukaart nog uitgebreider is. Meer informatie over de balkons en Club Lounge

OPENINGSTIJDEN

Doordeweeks in Cinema Roma telefonisch bereikbaar vanaf 11:00 uur, in het weekend en in de vakanties vaak vanaf 9.00 uur.

RESERVEREN

Bekijk hier het filmprogramma (deze wordt iedere maandag en vrijdag geactualiseerd).

Reserveren kan telefonisch via 024 – 642 10 70 of via de website: www.cinemaroma.nl/filmprogramma

PRIJZEN

Kijk hier voor de verschillende tarieven.

*Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Bekijk meer:

Hier vind je ons: