Curiosafair

Wanneer:

22 augustus 2021Categorien: Kunst / cultuur / historie

Aankomende Evenementen

Curiosafair

In het kader van de zomerevenementen in Wijchen verzorgt Organisatieburo van Aerle voor de jaarlijkse Curiosa en Brocante markt in de kasteeltuin te Wijchen op zondag 22 augustus. Door de omvang en de kwaliteit van de aangeboden waren zijn de Curiosa en Brocante markten een begrip. Niet alleen in Wijchen maar ook ver daarbuiten.

Het aanbod is groot: Er staan ongeveer 140 kramen op de markt. Traditiegetrouw worden de kramen bezet door deelnemers die het verzamelen van curiosa en brocante als hobby hebben. Er is voor iedereen wat wils: brocante, antiek en oude leuke snuisterijen en hebbedingetjes.

Dat de Curiosamarkt geliefd is blijkt wel uit de duizenden mensen die wekelijks naar dit soort evenementen trekken. Op deze markt kan men natuurlijk weer even heerlijk ‘terug in de tijd’ en zich vergapen aan oude serviezen, nostalgisch speelgoed, klein meubilair, klokken, tuindecoraties, snuffelen tussen boeken en andere sfeervolle artikelen van vroeger, naast deze markt is er nog volop amusement o.a. een grote kinderboerderij, een roofvogelshow en een leuke streekproductenmarkt.

Uiteraard kun je ook voor een hapje en een drankje terecht hiervoor zal een groot terras worden ingericht.
De curiosamarkt is geopend van 09:00 uur tot 16:30 uur. De toegang bedraagt € 3,50 voor volwassenen, kinderen onder geleide t/m 12 jaar zijn gratis.

*Alle activiteiten zijn ingepland onder voorbehoud.