Wijchense trio ‘PUUR zingt met liefde’

PUUR - expositie de Schakel - Wijchen=

Wijchense trio ‘PUUR zingt met liefde’

  • 22 oktober 2023
  • 15:00
  • De Schakel

Op zondagmiddag 22 oktober om 15:00 uur zal er een concert zijn van het Wijchense trio ‘PUUR zingt met liefde’, dat aansluit bij de expositie Doorleven na verlies. Liedprogramma: Ik heb je lief, zo lief.

Het Wijchense trio
Het trio bestaat uit Carine Poels en Hans Meek, zang en Leo Driesenaar, piano. Deze middag zullen zij zo PUUR mogelijk en met liefde liederen ten gehore brengen van o.a. Jacques Brel, Annie M.G. Schmidt, Ramses Shaffy en Toon Hermans.

PUUR staat voor de essentie van wat woorden en een lied kunnen zijn in de verbinding van hart tot hart. Woorden hebben de kracht ons diep te raken. In kwetsbaarheid – waar woorden soms tekort schieten – ligt de kracht vaak in muziek. Woorden en muziek geven vreugde, roepen een mooie herinnering op en bieden troost en bemoediging. Simpel door even stil te zijn in het moment en de emotie van tekst en melodie te ontvangen.

Praktische informatie
Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Marike Meek via 06-18420900 of marike.meek@gmail.com. Zondag 22 oktober om 15:00 uur in de Protestante kerk de Schakel.