Yoga in de Tuun – Museum Kasteel Wijchen

Yoga in de Tuun - Museum Kasteel Wijchen - Bärbel van den Berg - Wijchen=

Yoga in de Tuun – Museum Kasteel Wijchen

  • 08 juni 2024
  • 11:00 - 12:00
  • Kasteel Wijchen, Wijchen centrum
  • v.a. € 4,-

In de tentoonstelling ‘Gekruid‘ kan je ontdekken hoe planten een grote invloed hebben op het menselijk leven. Als we aan planten denken, is de verbinding met de natuur snel gelegd. Maar wat omvat ‘natuur’? Ook wij mensen zijn – een deel van de – natuur. Ervaar dat je je één kan voelen met de natuur tijdens een Do-In yogales in de kasteeltuin op zaterdag 8 juni.

Is het mogelijk om, in ons vaak veel vragende bestaan, de ware natuur in onszelf te ontdekken? En daarmee een mooie zachte kracht in jezelf te mogen ontmoeten en misschien wel verder te ontwikkelen? Hoe mooi zou het zijn om je meer en meer één te mogen voelen met jóuw natuur en daarmee een laag dieper met je omgeving. Laat je meenemen in een Do-In yogales. Bij Do-In wordt lesgegeven vanuit de de wijsheid van de vijf elementenleer. Deze allesomvattende leer is afkomstig uit de Traditionele Chinese Geneeskunde en zegt dat alles met elkaar is verbonden. Dát wat we waarnemen in de natuur bevindt zich ook in onszelf, in ons lichaam en in onze geest.

Over de docent
Bärbel van den Berg is Do-In yogadocent. Bärbel houdt ervan om in de natuur te zijn. De natuur is haar rustpunt en inspiratiebron. Belangrijk voor haar is, in een steeds veranderende wereld, om lichaam en geest steeds opnieuw in verbinding met elkaar te brengen. Dat proces op een natuurlijke manier ondersteunen is voor haar Do-In yoga.

Praktische informatie
Zaterdag 8 juni va 11:00 – 12:00 uur. De prijs voor deelname aan de yogales is een museumticket + € 4,00 toeslag. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers, reserveren is belangrijk! Lees meer over de benodigdheden, wat precies Do-In yoga is en nog meer informatie op museumwijchen.nl