Halloween in Wijchen

Halloween koopzondag centrum Wijchen - Wijchen=

Halloween in Wijchen

22-10-2021

Halloween wordt elk jaar groter, er kan op steeds meer plekken gegriezeld gaan worden. Zo ook in Wijchen! Wat is er allemaal te beleven:

Halloween op het Blotevoetenpad

Over de tuin van Sfeer van Willems is een vloek uitgesproken. Alle groenten zijn versteend door de heks Pastinaak. Het arme jongetje Bietje die hier in onze tuin woont samen met zijn hondjes Radicchio en Peultje hebben hele erge honger net als alle dorpsbewoners die rondom de tuin wonen. Deze vloek kan alleen door kinderen worden verbroken. Maar daar moet je wel wat voor doen want de heks Pastinaak woont op onze blotevoetenpad en heeft allemaal hindernissen op het bospad uitgestrooid, zoals keien, drijfzand en modder en ook wonen er allerlei vreemde Halloween spoken. Durf jij met je ouders over het enge bospad te lopen en ben jij niet bang om de toverspreuk te ontfutselen van heks Pastinaak?

Tijden

Zaterdagmiddag 30 oktober 14.00-17.00 uur (4-88 jaar)
Zondagmiddag 31 oktober 14.00-17.00 uur (4-88 jaar)

Zondagavond 31 oktober (Halloween avond) 18.30-21.00 uur loop je in het donker door het bospad en ontmoet je echte gr……. (11-88 jaar) Dit is voor de echte durfals.

Aanmelden

sfeervanwillems@gmail.com
tel: 06-37229125
Vol is Vol
Kosten: € 6,00 per persoon.

Halloween koopavond

Tijdens de Halloween koopavond kunnen kinderen – van 18.30 uur tot 20.00 uur – griezelen in het centrum van Wijchen! Bij de onderstaande winkels kunnen kinderen terecht voor trick or treat, te herkennen aan de witte lopers met de rode voetstappen bij de voordeuren. Nieuw dit jaar is een grote dansvloer op de Markt met griezelmuziek. Waar om 18.30 een spectaculaire opening zal plaatsvinden.

Halloween op de Valendries

Op zondag 31 oktober kunnen kinderen samen met hun ouders komen luisteren naar griezelverhalen op het pleintje bij de Valendries. Kinderen krijgen een bekertje drinken en wat lekkers en mogen gratis plaatsnemen op de rotsen bij de waterpomp. Neem eventueel een kussen of dekentje mee en kleed je warm genoeg aan. De verhalen zijn vooral gericht op kinderen tussen ongeveer 7 en 11 jaar oud. Iedereen is welkom vanaf 15:30.

Als het slecht weer is gaat het helaas niet door en er zijn geen toiletten aanwezig. Voor meer informatie en je aan te melden ga naar de Facebookpagina van de Minibieb en Pleintje De Valendries.

Heb jij nog een leuke Halloween activiteit of actie gespot? Laat het ons weten!