9 activiteiten om te doen in de voorjaarsvakantie in Wijchen!

9 activiteiten om te doen in de voorjaarsvakantie in Wijchen!

05-02-2024

Lentekriebels tijdens de Voorjaarsvakantie!

Lentekriebels in de voorjaarsvakantie, het ideale moment om er even tussenuit te gaan met het gehele gezin. Tijdens de voorjaarsvakantie van 10 t/m 18 februari is er weer van alles te beleven in gemeente Wijchen. Wij hebben negen leuke activiteiten voor je op een rij gezet.

Voorjaar - kind - Blog - Wijchen=

Inspiratie voor de voorjaarsvakantie


1. Alaaaaf!

Wijchen wordt tijdens carnaval omgetoverd tot het bruisende Urnerijk! Vier het feestje mee tijdens de kinderoptocht en/of dans mee met een live DJ. Ontdek alle leuke kinderactiviteiten en laat je betoveren door de magie van het carnaval in het Urnerijk!

Lees meer…

2. Beleef Kasteel Wijchen

Stap in de wereld van avontuur en mysterie in Kasteel Wijchen! Ontdek het spannende escaperoomspel, transformeer jezelf tot een ware prins of prinses, ervaar de VR-games of ga op een betoverende speurtocht door het kasteel! Er is zoveel te ontdekken in Kasteel Wijchen.

Lees meer…

3. Word prins of prinses

Stap binnen in een sprookjeswereld op Kasteel Hernen, waar kinderen de kans krijgen om een echte prins of prinses te worden! Ze zullen leren hoe ze deftig moeten buigen, koninklijk moeten zwaaien en nog veel meer. Het wordt een betoverende ervaring die ze niet snel zullen vergeten.

Lees meer…

4. Koos & Moos

Stap in de wereld van Koos en Moos op zaterdag 17 februari in ’t Mozaïek! Ontdek het avontuur van Koos, een koala uit Australië, die op zoek gaat naar nieuwe avonturen nadat zijn boom is omgezaagd. Hij vindt een warm thuis bij zijn allerbeste mensenvriend Moos. Een leuk verhaal voor jong en oud!

Reserveer een stoel…

5. Klimmen & klauteren

Monkey Town, een opwindende en avontuurlijke Indoor Speelparadijs! Een speelhal vol attracties en speeltoestellen, waaronder glijbanen, ballenbakken en nog veel meer. Hier wacht een dag vol speelplezier op jong en oud, gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Lees meer…

6. Lekker zwemmen

Duik in het plezier bij Zwembad De Meerval! Laat jezelf gaan tijdens recreatief zwemmen, een geweldige manier om plezier te hebben én gezond te blijven. En vergeet Discozwemmen op 17 februari niet, met het gezellige thema “Carnaval: de afterparty”!

Lees meer…

7. Spelletjes spelen

Stap binnen in de wereld van plezier en gezelligheid tijdens de spelletjesochtend in Bibliotheek Wijchen! SpeelOtheek Wijchen staat klaar op dinsdag 13 februari met een scala aan leuke spellen die je kunt ontdekken en beleven tijdens deze speciale ochtend.

Kom gezellig binnen…

Boswandeling - GLK - Hernen - Wijchen=

8. Op ontdekking

Ga 15 februari mee op een avontuurlijke ontdekkingsreis met de boswachters van GLK in het Hernense bos. Terwijl het zonnetje steeds krachtiger schijnt, is dit het perfecte moment om samen met het hele gezin de natuur te verkennen en te genieten van al het moois dat het bos te bieden heeft.

Ga op ontdekking…

9. Like it like Deb

Ontdek de creatieve wereld van Debbie, waar ze met passie allerlei leuke stationery, DIY-projecten, posters, kaarten en nog veel meer maakt! Op haar website wachten talloze gratis downloads en printables op jou, voor jong en oud om van te genieten.

Lees meer…