Pontjesdagen 2023

Pontjesdagen - Wijchen=

Pontjesdagen 2023

  • 05 mei 2023 - 07 mei 2023
  • Balgoij, Batenburg, Niftrik, Wijchen overig

Een weekend zigzaggen over en langs de Maas

Dat de veerponten een extra beleving geven aan je dagje uit, wordt wel bewezen tijdens de Pontjesdagen op de Maas. Maar liefst 16 pontjes tussen Wijchen en de Biesbosch zijn verbonden aan het voorjaarsevenement, waar bezoekers kunnen genieten van vele fiets- en wandelroutes met bijzondere activiteiten onderweg

De Pontjesdagen zijn dit jaar op 5, 6 en 7 mei. Het is de derde editie van het evenement. Toch is deze editie wat uitbundiger dan de afgelopen twee, waar door maatregelen rondom Covid minder georganiseerd kon worden. Bezoekers kunnen kiezen uit meer routes, maar worden dit jaar ook getrakteerd op activiteiten onderweg. Dat varieert van smaakvolle acties van restaurants en terrassen langs de route tot geheel verzorgde rondleidingen. Stadswandelingen met gids, korte rondvaarten of een rondleiding door een stokerij. Je kan er een heel weekendje weg van maken!

Pontjesdagen fietskaart

Binnenkort verschijnt de Pontjesdagen fietskaart met verschillende routes langs en over de Maas. De kaart is straks gratis te verkrijgen op verschillende voet- en fietsveren en bij diverse VVV en informatiepunten in het gebied. Alle informatie is te vinden via www.pontjesdagen.nl of volg de Facebook of Instagram pagina van de Pontjesdagen.

Prijzen pontjes & overzicht pontjes 

https://www.uitinderegio.nl/wp-content/uploads/2023/04/Informatie-pontjes.pdf

Welke activiteiten zijn er in Wijchen te doen tijdens de Pontjesdagen?