Pontjesdagen 2024

pontjesdagen 2024 - Foto Jolanda vd Logt - Wijchen=

Pontjesdagen 2024

  • 10 mei 2024 - 12 mei 2024
  • Balgoij, Batenburg, Niftrik, Wijchen overig

Op 10, 11 en 12 mei vindt de vierde editie van de Pontjesdagen plaats. Maar liefst 160 kilometer aan de Maasoever tussen het Land van Cuijk en de Biesboschlinie biedt – met tal van bijzondere locaties, dorpen, steden en niet te vergeten 20 veerpontjes – genoeg vertier voor drie dagen weg in eigen land.

De Pontjesdagen zijn dit jaar op 10, 11 en 12 mei. Het is de vierde editie van het evenement. Bezoekers kunnen kiezen uit verschillende routes, maar worden dit jaar ook getrakteerd op activiteiten onderweg. Dat varieert van smaakvolle acties van restaurants en terrassen langs de route tot geheel verzorgde rondleidingen. Stadswandelingen met gids, korte rondvaarten of een rondleiding door een stokerij. Je kan er een heel weekendje weg van maken!

Klik HIER voor de contentkalender en de tips per bestemming!

Pontjesdagen fietskaart
Binnenkort verschijnt de Pontjesdagen fietskaart met verschillende routes langs en over de Maas. De kaart is straks gratis te verkrijgen op verschillende voet- en fietsveren en bij diverse VVV en informatiepunten in het gebied. Alle informatie is te vinden via www.pontjesdagen.nl of volg de Facebook of Instagram pagina van de Pontjesdagen.

Heb jij de pontjesdagen voordeelpas al? 
Nieuw is dit jaar de Pontjesdagen Voordeelpas, waarmee je van verschillende voordelen geniet. Op vertoon van de pas kun je onbeperkt de Maas over met de deelnemende veerponten. Verkooppunten voordeelpas gemeente Wijchen: Kasteel Wijchen & Hotel Hoogeerd.

Welke activiteiten zijn er in Wijchen te doen tijdens de Pontjesdagen?

  • Slotweekend van de zeer goedbezochte tentoonstelling ‘Gekruid’ in Museum Kasteel Wijchen.
  • Kasteelfeesten Wijchen
  • Nederlands Jongleerfestival, met zaterdagmiddag optredens op de Markt in centrum Wijchen.
  • Bij mooi weer staan de terrassen op de Markt in het centrum van Wijchen gezellig voor u klaar! Neem zeker even een kijken (op 10 + 11 mei zijn de winkels ook open)